Ontdek wat ik regelmatig bak aan biologisch brood en gebak. het brood is wekelijks, meestal op vrijdag/zatyerdag. het gebak is eigenlijk altijd op verzoek.

Vers gebakken brood

Ik bak mijn desem broden tenminste een keer week, meestal vaker. het is afhankelijk van de vraag en of ik een desem moet door enten. 

Ik bak regelmatig broodjes, speciale broden en gebak. Hett maken van taarten en speciaal brood is op verzoek.

Ik bak:

rogge desem brood, de stoere bink

Tarwe desem brood: de vesuvius

Spelt desem: de Etna

Familie brood, tarwe gist rond

Opgerolde pizza

Fosccacia

 

Ambachtelijke taarten

Al zeg ik zelf: mijn taarten zijn een lust voor het oog en de smaakpapillen. Met zorg, goede ingrediënten en een scheut creativiteit bereid en omdat het in opdracht is ook altijd vers. Een feestje voor elke gelegenheid.

Ik bak:

  • Appeltaart, voor 6 ,     personen
  • Cheese cake voor....
  • Red velvet

Bijzonderheden

Geniet van eerlijke en gezonde biologische lekkernijen, zonder schuldgevoel en met volle teugen.

"Jouw brood eet zo lekker.”

[Dirk Jan Boontjer]